Frokost

Spis frokost på Frokostrestaurant Carlslund i Odense

Hos Restaurant Carlslund i Odense tilbyder vi frokost alle dage fra kl. 11.00. Nyd god dansk mad af årstidens råvarer på byens hyggeligste frokostrestaurant.

Uanset om du skal prøve vores berømte æggekage eller en af de andre ikoniske retter på vores frokostkort, så kan du være sikker på mættende dansk mad af de bedste råvarer. De idylliske omgivelser og vores skønne personale sørger samtidig for, at det bliver en dejlig frokost for alle gæster.

Vores vision er at give vores gæster en glædelige oplevelse med dejlig mad såvel som god service. Samtidig slår vi et slag for bæredygtighed samt brug af lokale råvarer og leverandører.

Den hyggeligste frokostrestaurant i Odense siden 1871

Du finder Carlslund i Fruens Bøge Skov, hvor det blev opført i 1871 af kammerherrer Chr. Benzon på Kristiandal. Siden opførelsen har Carlslund kun haft syv forskellige værtsfolk og på trods af en brand i 2015 mærkes historien stadig i omgivelserne og bygningen. Carlslund står nemlig i dag genopført nærmest identisk med den gamle bygning med egetræsbindingsværk og stråtag. Toilet- og køkkenfaciliteterne er dog blevet moderniseret og forbedret.

Har du nogle spørgsmål?

Har De specielle ønsker eller spørgsmål til allergener, vil personalet være behjælpelig.

BEMÆRK, at ved selskaber på 10 personer eller flere, skal maden forudbestilles 1 uge før ankomst.

Vi sammensætter gerne større selskabsmenuer til din fest.

Ved større arrangementer betales et depositum.